Nu har vi vatten igen i köket och en fungerande DISKMASKIN!! Vad skönt det är för nu slipper vi ränna runt halva huset för att fixa vatten och så slipper vi handdiskningen.

Vi har nu också börjat fylla lådorna. Men det går inte fortare än vad diskmaskinen klarar av att diska. Vi diskar nämligen om alltihopa för att slippa allt byggdamm som kan ha nästlat in sig.

En sak kan man säga, IKEAs skåp och lådor är väldigt rymliga. Vi har en 80 cm låda som besticklåda och den rymmer bestick för ett helt regemente!

IKEA har en väldigt bra lösning för diskbänkskåpet. Det är en stor “låda” som man kan dra ut och i den kan man ha sina sopsorteringskärl. Det är en stor fördel att kunna dra ut lådan för då kommer man åt alla kärl på en gång. Som ni ser på bilden så finns det även en mindre låda inne i skåpet som man också kan dra ut där man bla kan förvara nya disktrasor, diskhanskar, soppåsar m.m.

Nu har vi troligen bestämt oss för ett kakel. Det blir ett mosaikkakel i gråsvarta toner. Det är väldigt svårt att få en bra bild på hur det kommer att se ut på hela väggen men om man tittar på “provbiten” så verkar det rätt snyggt mot resten av köket. Nu får vi bara hoppas att det blir snyggt på hela väggen också.

Nu är det inte mycket som saknas. Det som fortfarande saknas i köket är passbitarna, täcksidorna på överskåpen, frontlisten under överskåpet, kakel och tapet. Så nu är det nya köket nästan klart!!! Har tagit några översiktsbilder så ni kan se hur det börjar se ut.