Hejhopp!

Nu är det ett tag sedan jag gjord ett inlägg här. Så nu kommer det en uppdatering.

Förra helgen så fogade vi kaklet. Det blev rätt bra om jag får säga det själv. Sedan har vi börjat sätta upp listen ovanför kaklet. Vi hittade en list som matchade luckorna väldigt bra. Ett större problem som vi också tagit itu med är att få en fin silikon fog mellan kaklet och bänkskivan. Efter stor möda så blev fogen rätt bra.


I dag har vi haft trevlig besök av sambos moder. Medan vi var på jobbet så har hon kämpat hårt med att försöka få upp tapeter i köket. Vi har väldigt trevligt hus när det gäller räta vinklar och jämnhöga väggar, huset saknar nämligen sådana. Så nu när tapeten som vi valde hade en rätt jobbig mönsterpassning så lanlitade vi tapetserings pecialisten. Tapeten är en vit/ljus tapet med ett inslag av “tistlar?” i silver. Tistlarna är väldigt diskreta i normalt ljus men i vissa ljussken “lyser” de upp och ger tapeten ett vackert levande inslag. Jag har försökt att få ett bra kort men det är inte lätt. Antingen så lyser tistlarna upp alldeles förmycket eller så syns de inte alls. Och på vissa kort ser de matta ut och bakgrunden blank, (fast det är tvärt om i verkligheten) Men här har ni några bilder så ni kan få se hur de ser ut.I morgon ska jag börja med att sätta på resterande lister. Sedan är det inte mycket kvar innan vi kan ha köksinflyttningsfest 😉

Måste även nämna att ett nytt besök till IKEA är inbokat. Det går en buss upp till Haparanda via jobbet som jag har boka in oss på. Vi behöver bla köpa fler hyllplan till skåpen samt lite annat lull lull som vi har kommit på att vi behöver.